Ikke noe å lure på – bli MEDLEM du også!

Visste du at Dråpen i Havet er en medlemsorganisasjon? Som medlem er du med på å bygge organisasjonen slik at vi kan skape et solid fotfeste der vi jobber, tett på mennesker på flukt. Vi trenger nå flere medlemmer slik at vi kan bli enda tydeligere overfor myndigheter og samarbeidspartnere og sammen vise hvem vi

kvinne med laptop på et kafebord

Visste du at Dråpen i Havet er en medlemsorganisasjon? Som medlem er du med på å bygge organisasjonen slik at vi kan skape et solid fotfeste der vi jobber, tett på mennesker på flukt. Vi trenger nå flere medlemmer slik at vi kan bli enda tydeligere overfor myndigheter og samarbeidspartnere og sammen vise hvem vi er og hva vi gjør.

Forutsigbarhet når det gjelder økonomi og langsiktig planlegging er alfa og omega i arbeidet vi gjør. Som medlem er du med på å gi oss mulighetene til å planlegge litt lenger frem i tid.

Sammen får vi til mer!

Dråpen i Havet er en hjelpeorganisasjon bygget opp på samarbeid. Mer enn 2200 frivilligreiser har blitt gjennomført til Hellas gjennom vår organisasjon de siste 15 månedene. Også administrativt står det frivillige arbeidet i fokus. Dråpen i Havet har kun en ansatt i fulltidsstilling, og en i deltid, og betaler ikke kostnader for lokaler eller lager hjemme i Norge. Vi er godkjent av Innsamlingskontrollen, noe som gir våre bidragsytere sikkerhet for at innsamlede midler går til det formålet det er tiltenkt.

Nå er det lettere enn noen gang å bli medlem. Som medlem betaler du fast 100 kroner i måneden. Dette kan gjøres ved fasttrekk via Paypal, ved sms eller ved å legge inn et fast trekk i nettbanken din. Bli en dråpe – du også!

Visste du at:

  • 60.000 flyktninger bor flyktningleirer i Hellas. De mangler det meste – De trenger vår hjelp!
  • Ca 60 % av dem er kvinner og barn!
  • Det kommer fortsatt flyktninger over i gummibåter fra Tyrkia!
  • Som hjelpearbeidere i Dråpen i Havet kommer vi helt tett på flyktningene og kan hjelpe dem nå!
  • Vi trenger mange DRÅPER! Sammen blir vi et HAV!