Dagens sponsor er Sem & Johnsen eiendomsmegling

Vi sparker i gang den store oktober-aksjonen ”vær en dråpe” med å presentere første sponsor, eiendomsmegler Sem & Johnsen. Firmaet er et av de største innenfor sin bransje. Vi er veldig stolte av å ha dem med som sponsor for årets viktigste dugnad!

Hvilken type bedrift er Sem & Johnsen eiendomsmegling

-Vi er et eiendomsmeglerforetak som har fokus på mellom- og høyprissegment i Oslo og Bærum. Totalt er vi 68 ansatte fordelt på 4 kontorer, og vi selger ca 2000 boliger pr år. Våre fortrinn er lang erfaring, solid fagkunnskap og gode selgerferdigheter.

Sem& Johnsen har valgt å støtte ”vær en dråpe” aksjonen. Fortell litt om hvorfor?

-Det er lett å føle seg maktesløs når man ser på nyhetene hva som skjer i Syd-Europa. Man blir fort litt blasert fordi dekningen av det som skjer til tider er massiv. Når en organisasjon som Dråpen i Havet melder seg med et godt bidrag til å hjelpe, var avgjørelsen enkel. Vi ser det også som en ekstra fordel av Dråpen i Havet har lav terskel for å utløse frivillig bistand. For oss var det en enkel avgjørelse å bli med.

Hva tenker dere er årsak til at bedrifter bidrar til bistandsorganisasjoner som Dråpen i Havet?

-Vi tror mange ønsker å benytte sosialt engasjement som en form for reklame eller sosialt alibi når de tar på seg store engasjement i bistandssaker. Mange føler nok at det blir feil å «sko seg» på andres ulykke, og aksjoner som dette som har lav terskel gjør det enkelt å bidra uten å ønske seg noe i retur.

Hvordan vil publikum, kunder og leverandører merke at dere har støttet Dråpeaksjonen?

-Det vil de nok ikke merkes veldig godt utad. Det vi gjør er å informere til våre ansatte om våre bidrag til denne og andre tilsvarende aksjoner. Vi håper dette er med på å gi alle våre ansatte en følelse av at vi, selv om vi er en liten bedrift, er med å ta ansvar for fellesskapet. Det syns vi er veldig viktig”.

Hvem vil dere i Sem-Johnsen oppfordre til å støtte ”vær en dråpe”-aksjonen?

Vi ønsker å sende stafettpinnen videre til Ragde Eiendom”.

Ønsker din bedrift å støtte «vær en dråpe»-aksjonen ta kontakt her.