Design Container AS er dagens sponsor

Design Container bretter opp ermene og blir med på høstens viktigste dugnad. Tusen takk for at dere har valgt å støtte oktober-aksjonen. Design Container påpeker noe vi alle bør tenke på; det har ikke vært så mange mennesker på flukt som det er i dag, siden andre verdenskrig. Derfor må vi bidra, derfor må vi stå sammen og gjøre det vi kan for å hjelpe mennesker som er fordrevet fra sitt land og sine hjem. Tusen takk for at dere bidrar.

logo dc

Hvilken type bedrift er Design Container?

-Vi i Design Container er et digitalt Designbyrå som jobber med et stort spekter av kunder. Ett av våre siste oppdrag var en digitale verktøykassen som vi utarbeidet for Oslo Business Region. Verktøykassen har fått mye oppmerksomhet. En annet oppdrag var de nye nettsidene til Cultura Bank.

-Vi er også totalleverandør til firmaet Embriq som er en utrolig spennende og innovativ IT-aktør i det Nordiske markedet. Her får vi brukt hele bredden av vår kompetanse. I tillegg til å utvikle webløsninger, digitale tjenester og profilprogrammer for kommersielle kunder, har vi et fokus på å være en bidragsyter til unge og studenter. Her har vi et spesielt fokus innenfor entreprenørskap og design. Vi bidrar igjennom året på mange arrangementer, sitter i juryer og bidrar som mentorer for å nevne noe.

Hva er grunnen til at Design Container har valgt å støtte ”vær en dråpe” aksjonen?

-Det har ikke vært så mange mennesker på flukt som det er i dag, siden andre verdenskrig. Det kan gi en veldig overveldende følelse av maktesløshet. Dråpen i Havet viser at også mindre initiativer hjelper.

Alle har et ansvar for å bidra med det man kan, og vi syntes at Dråpen i Havet er et fantastisk konkret initiativ som vi ønsker å støtte.

Vi ble oppmerksom på aksjonen «En dråpe i havet» fra en av mine venner som er i Hellas som frivillig, og gjør en imponerende jobb der.

I en hverdag hvor vi er skjermet for krig og nød, er det er fint å føle at man kan hjelpe og bidra litt. Selv om det er små dråper, hjelper alt, og til sammen gir det en stor effekt for dem som mottar støtten.

 Er det en bedrift dere ønsker å utfordre til å støtte «vær en dråpe – aksjonen?

-Vi håper flere vil ta stafettpinnen og støtte dråpeaksjonen. Det er en oppfordring!

Design Container vil gjerne oppfordre Empefire til å støtte aksjonen slik vi har gjort.