Vår femte sponsor er OneCo Elektro AS

I dag introduserer en ny bransje til vår oktober-aksjon, en allsidig elktrobedrift, OneCo Elektro AS. De har brettet opp armene og gitt et kjempe bidrag til ”vær en dråpe” aksjonen. OneCo har som overordnet mål å være innovative og fremtidsrettet innenfor egen bransje. Bedriften ser at den humanitære krisen i Europa og verden må tas på alvor. Dråpen i Havet er stolte over å ha dere med på laget. Tusen takk til OneCo Elektro for deres bidrag.

tre personer med dråpen i havet skilt

Hvem er OneCo Elektro?

-Vi er en innovativ og fremtidsrettet samarbeidspartner innen teknisk infrastruktur. Hovedaktivitetene er tjenester knyttet til telecom, elektro, elkraft, IKT, automasjon og mekatronikk. Vi er pr. i dag ca. 600 ansatte og har lokasjoner i Kristiansand, Sandnes, Bergen, Drammen og Oslo. Målsetningen for den industrielle reisen til OneCo er å skape økte verdier for kunder og eiere samtidig som vi utvikler spennende arbeidsplasser for våre ansatte.

Hva er grunnen til at OneCo Elektro har valgt å støtte ”vær en dråpe” aksjonen?

-Noen av våre verdier er lidenskap og raushet for medmennesker, så det har vært og er en pågående diskusjon om hvilke bistandsorganisasjoner vi ønsker å støtte.

Da vi fikk forespørsel fra Dråpen i Havet om engasjement i «vær en dråpe» aksjonen, var det enkelt for oss å velge nettopp denne organisasjonen. Vi har flere grunner til at vi valgte å støtte akkurat dere.

Midlene går til noen som trenger akutt hjelp, i form av behov for husly, mat, klær og medisiner. Særlig med tanke på årstiden vi går i møte.

Den vanskelige situasjonen flyktningene befinner seg i ønsker vi å være med å forbedre. Vi anser støtte til mennesker i nød som en del av vårt samfunnsansvar og vil gjerne bidra.

Vi tror Dråpen i Havet vil bidra til å heve livskvaliteten til menneskene i flyktningleirene i Hellas

Hvorfor er det viktig at bedrifter engasjerer seg i bistandsorganisasjoner som Dråpen i Havet?

-Vi kan bare svare for OneCo Elektro og vår grunn er enkel; vi anser dette som en akutt situasjon for tusenvis av mennesker på flukt og ønsker derfor å bidra.

Vi ønsker å markere vår støtte til Dråpen i Havet ved å legge aksjonen ut på vår Facebookside og å håper det kan inspirere andre bedrifter til å støtte aksjonen.

Vi ønsker at andre innenfor samme bransje skal være med å bidra, og vil derfor sende stafettpinnen videre til Eltel Networks AS, Otera XP AS, Siteservice AS og Netel AS. Vi håper og tror noen vil ta ufordringen!