300 000 skritt i november

Bli med oss å gå 300 000 skritt i november! Det blir 10 000 skritt hver dag i hele måneden. Tar du utfordringen?

Bli med i gruppen som skal heie hverandre frem, dele resultater og gi hverandre gode tips og råd. Vi ønsker å få med flest mulig på denne utfordringen, først og fremst fordi vi alle har godt av å bevege oss etter lang tid på hjemmekontor, men også fordi vi tenker det er viktig å sette søkelyset på og samle inn støtte til mennesker på flukt.

Så snart du har registrert deg for å være med på utfordringen sender vi deg en flott og varm lue i posten. Luen kan du beholde, enten du klarer utfordringen eller ikke. Ikke glem å bli med i denne Facebook-gruppen for være med på å heie frem de andre deltakerne.

Dersom du ikke ønsker eller har mulighet til å gå alle skrittene, men likevel vil være en aktiv deltaker i 300 000 skritt i november-kampanjen, kan du gjerne opprette en innsamlingsaksjon for mennesker på flukt. Du finner en fiks ferdig facebook-innsamling HER som du kan sette opp på få sekunder og dele med dine venner og kjente.

Registrer deg for å være med på utfordringen og motta deltakerlue ved å trykke på knappen

Få din gratis deltakerlue

Du finner facebook-gruppen for alle deltakerne av utfordringen HER

Du finner svar på mange spørsmål til 300 000 skritt i november-utfordringen i vår FAQ HER. Om det noe annet du lurer på, send oss gjerne en e-post til challenge@drapenihavet.no