Start din egen innsamlingsaksjon

Fyller du år, eller har du bare lyst til å starte din helt egen innsamling for mennesker på flukt? Det er mange måter å sette opp din egen innsamlingsaksjon på.

Barn med innsamlingsbøsser utenfor et hus

Facebook

Facebook har en veldig enkel løsning for private innsamlingsaksjoner, og når du samler inn penger til et formål via Facebook går midlene uavkortet til formålet. Du setter raskt opp en innsamling for Dråpen i Havet her. Teksten har vi gjort klar for deg, men du kan endre både tekst og bilde for å gjøre innsamlingen mer tilpasset deg. Merk at du ikke kan øremerke innsamlingen til spesielle prosjekt eller innkjøp uten at dette er avklart på forhånd. Du kan alltids ta kontakt med oss om du ønsker å samle inn øremerkede midler. Husk at du kan endre både varigheten og målet for innsamlingen din underveis. Og ikke glem å inviter vennene dine til å være med å bidra da, så du når målet ditt. De som blir invitert har større sannsynlighet for å gi.

Viser 4 barn med innsamlingsbøsse som ringer på en dør og titter inn gjennom vinduet.

Spleis

Inviter dine venner til å spleise på støtte til Dråpen i Havets arbeid. Du kan enkelt sette opp en Spleis her.

Eget vippsnummer til arrangement

Om du ønsker å arrangere en konsert eller et loppemarked til inntekt for Dråpen i Havet kan dere samle inn via et av våre Vipps-nummer. Vi kan tilpasse navnet på VIPPS-nummeret til deres prosjekt i en tidsbegrenset periode, slik at de som ønsker å gi enkelt finner akkurat deres prosjekt. Da kan du også selv få rapporter på hvor mye ditt arrangement har fått inn. Send en e-post til giver@drapenihavet.no så hjelper vi deg med dette.