Vi er glade for å ha fått Monolitten Invest AS som sponsor

Vi er så glade for å dele at Monolitten Invest AS blir med på årets viktigste dugnad. Monolitten Invest er kanskje oktober-aksjonens minste bedrift. Det står derimot ikke på giverglede og engasjement.Tusen takk for at dere gjør det mulig for Dråpen i Havet å realisere vårt arbeid for mennesker på flukt.

tre smilende personer

Fortell oss om bedriften Monolitten Invest

-Vi er en enkel liten bedrift som investerer i eiendom.

Hva er grunnen til at Monolitten Invest har valgt å støtte ”vær en dråpe” aksjonen?

-Ordtaket: «du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv» sier mye om vår motivasjon for å bidra.

-Vi fikk høre om Dråpen i Havet og arbeidet de gjør med mennesker som er på flukt og hvordan de bidrar til at tusenvis av mennesker får nødhjelp i flyktningleirene i Hellas. Det var da ikke vanskelig for oss å bli overbevist om at det var riktig for oss å støtte deres arbeid gjennom denne aksjonen.

10okt

Hvorfor er det viktig at bedrifter bidrar til bistandsorganisasjoner som Dråpen i Havet?

-VI tenker at vi som er så heldige å ikke være direkte påvirket av den humanitære katastrofen føler på en dårlig samvittighet og ønsker å være med å bidra. Det er også en del av vårt sosiale samfunnsansvar å bidra til at denne situasjonen skal forbedres og på sikt løses.

Hvordan vil publikum, kunder og leverandører merke at dere har støttet Dråpeaksjonen?

-Vi har ingen forventninger eller forhåpninger om at dette skal bli lagt spesielt merke til. Det er heller ikke derfor vi vil være med å støtte et slikt formål. Dette gjør vi fordi vi ønsker å hjelpe Dråpen i Havet å realisere sine mål om hjelp til flyktningleirene i Hellas.