En hilsen fra Capra sitt sommerteam

Ada Lea, Nora Hansen, Kristoffer Larsen, Stein-Otto Svorstøl, Morten Noddeland, Adrian Eriksen og Sondre Basma har i sommer jobbet med Dråpen i Havet.

en gjeng med kollegaer

Hei!

I hele sommer har vi vært så heldig å få jobbe sammen med Dråpen i Havet. Vi har utviklet et nytt styringssystem og ny nettside som vi håper kan hjelpe Dråpen i Havet med deres arbeid. Fingers crossed.

Moroa begynte selvfølgelig med at vi fikk tilbud om sommerjobb hos Capra Consulting. Og når jeg skriver «vi» så mener jeg Ada Lea, Nora Hansen, Kristoffer Larsen, Stein-Otto Svorstøl, Morten Noddeland, Adrian Eriksen og Sondre Basma. Vi er alle studenter fra NTNU, to fra industriell økonomi, fire fra datateknikk, en fra kommunikasjonsteknologi og en fra informatikk. Generelt en glad gjeng som liker ping pong, progging og øl. Uansett, vi takket naturligvis ja til jobb alle sammen og vi begynte med en gang å planlegge sommerens prosjekt. Capra ville i år donere sommerprosjektet til en veldedig organisasjon og vi skulle selv bestemme hvilken organisasjon dette skulle være. Etter å ha vært i kontakt med flere, bestemte vi oss for Dråpen i Havet. Dråpen i Havet var en ung organisasjon der vi forhåpentligvis kunne gjøre en stor forskjell. De frivillige vi møtte viste stort engasjement, arbeidet de gjorde var aktuelt og verdifullt og det vi kunne hjelpe dem med virket spennende.

I syv uker har vi nå utviklet et nytt styringssystem og ny nettside for Dråpen i Havet. I styringssystemet kan frivillige registrere en profil og melde seg på reiser. Administrasjonen i Dråpen i Havet kan enkelt godkjenne eller avslå reiseforespørsler, administrere destinasjoner og ha oversikt over sine frivillige. Dette vil frigi masse tid for DiH-administrasjonen, slik at de kan fokusere på de viktige tingene – ikke kjedelige excel-ark og mails. Vi har også utviklet en nydelig nettside som forhåpentligvis gjør det lettere for frivillige å melde seg på reise og som trigger givergleden. 

Samarbeidet med Dråpen i Havet har vært både gøy og givende. I tillegg til å ha et spennende teknisk prosjekt har vi fått arbeide tett med mennesker som dedikerer hverdagen sin til å hjelpe andre. Det har vært spesielt hyggelig å bli kjent med Trude, Birgit, Therese og Cicilie. Vi ønsker Dråpen i Havet lykke til videre med arbeidet! Takk for syv fine og givende uker og et flott samarbeid.

Og til slutt vil vi takke Capra Consulting for at de har gitt oss en så givende sommerjobb! Capra utvikler IT-løsninger, rådgir beslutningstakere og leder prosjekter. Hvis du eller din bedrift har lyst til å jobbe med de kuleste og flinkeste folkene så syns vi du skal sjekke ut www.capraconsulting.no.

Og please sjekk ut den nye nettsiden til Dråpen i Havet og meld dere som frivillig alle sammen.

Peace out,
Ada Lea, Nora Hansen, Kristoffer Larsen, Stein-Otto Svorstøl, Morten Noddeland, Adrian Eriksen og Sondre Basma.
– Capra Consulting’s Sommerteam.