Ny innsamlingskoordinator Nadine Aabø Mellem

Frivillige i «Dråpen i Havet» kan ha mange funksjoner og roller. Et av de ferskeste tilskuddene av engasjerte mennesker er Nadine Aabø Mellem. Hennes rolle er innsamlingskoordinator og hun skal snart i gang med en stor innsamlingsaksjon.

smilende kvinne som viser skilt

 Det er mulig å gjøre en forskjell

 -Jeg ble med i “Dråpen i Havet” fordi jeg opplever at organisasjonen gjør en innsats med hjertet! Jeg tror vi alle kan bli flinkere til å åpne øyene for hvilke utfordringer det internasjonale samfunnet må håndtere i fremtiden. Innsatsen til “Dråpen i Havet” er med på å opprettholde fylktningers grunnleggende menneskerettigheter, som retten til frihet og sikkerhet, retten til vann og retten til å søke asyl. For meg er «Dråpen i Havet» en organisasjon etter mitt hjerte. Her ønsker jeg å gjøre en frivillig innsats og bidra til å gjøre en forskjell, forteller Nadine Mellem.

Nadine Aabø Mellem er nylig ferdig med en bachelorgrad i Internasjonale studier ved Universitetet i Oslo. Hun er 23 år og bor i Oslo. Hun ble som mange andre kjent med «Dråpen i Havet» gjennom sosiale medier. Nadine har allerede vært ute i feltarbeid både i Sør- og Vest-Afrika. – En av oppgavene jeg utførte var som innsamlingskoordinanator, noe som gir en god erfaringsbakgrunn for oppgavene i Dråpen i Havet.

Ønsker å skape giverglede

 -Hovedoppgaven min i «Dråpen i Havet» er å koordinere innsamlingsarbeidet. Jeg elsker prosjektarbeid og jeg ønsker å engasjere andre rundt meg til å gjøre en innsats for medmennesker i en kritisk situasjon. Jeg tror gode innsamlingsaksjoner vil bidra til å innhente de midlene som trengs for å heve livskvaliteten til barn, menn og kvinner i flyktningleirene i Hellas, avslutter en engasjert Nadine Aabø Mellem