Lørdagens sponsor er eiendomsmeglerfirmaet Nordvik & Partners Slottsparken

Vi har gleden av å presentere et eiendomsmeglerfirma fra Oslo; Nordvik & Partners Slottsparken. Dråpen i Havet takker for bidraget til vårt hjelpearbeid i flyktningleirene. Deres bidrag utgjør en stor forskjell for mennesker på flukt. Vi er svært takknemlige for bidraget.

logo nordvik og partners

Nordvik & Partners er en eiendomsmegler lokalisert på Oslo Vest.

-Nordvik & Partners Slottsparken er et eiendomsmeglerfirma på Oslo Vest. Vi er ett av tjuefem kontorer i meglerfirmaet. På kontoret ved Slottsparken er vi 11 ansatte, og vi spesialiserer oss på boligsalg i Oslo og Akershus.

Vi ønsker å bistå hjelpeorganisasjoner som jobber med konkrete saker.

-Vi har blitt kjent med Dråpen i Havet og synes det er flott at det finnes en bistandsorganisasjon som jobber helt konkret med båtflyktninger som kommer til Europa og Hellas. Fokuset på barn og mødre på flukt synes vi er et veldig viktig satsningsområde og noe som gjorde at vi ville støtte Dråpen i Havet.

Bedrifter vil hjelpe.

-Vi oppfatter det slik at mange bedrifter i Norge ønsker å engasjere seg i en krisesituasjon vi alle har fulgt i media i over ett år. Det er en høyst reell og nær krisesituasjon som vi alle bør være med på å bidra til å håndtere.

Vi vil bidra fordi denne saken ”traff oss” og et konkret formål er noe vi syns er engasjerende.