Myggmiddel og solkrem til enslige mindreårige i Moria flyktningleir

Dråpen i Havet har levert 275 flasker med solkrem og 250 flasker med myggmiddel til guttene i section A og section B, de lukkede områdene der enslige mindreårige bor Moria flyktningleir. Solkrem og myggmiddel ble satt stor pris på.

Solkrem til enslige mindreårige i Moria leir

Vi snakker ofte om hvor krevende det er å bo i en flyktningleir om vinteren, men sommeren er ikke mye bedre. Nå har sommeren kommet til Hellas, med stekende varm sol og temperaturer på 35 grader.

Forestill deg at du bor i et kvelende varmt telt eller en container, og sola steker så hard at du blir solbrent bare du går ut. Det eneste som kan gi deg litt skygge og svalende bris, er oliventrærne og elveleiet som renner gjennom leiren. Men lettelsen og gleden over skyggen er kortvarig. Så fort sola går ned kommer en ny plage; myggen trives godt blant oliventrærne og elveleiet, og gjør det nesten uutholdelig å være ute på kvelden.

Solkrem og myggmiddel er noe mange tar for gitt om sommeren, men slik er det ikke for barna i Moria.

Takket være våre fantastiske støttespillere, har vi levert 275 flasker med solkrem og 250 flasker med myggmiddel til enslige mindreårige i Moria flyktningleir. En ekstra takk til Attika Human Support for donasjonen av 50 flasker solkrem.

Guttene, som fortalte oss at det har vært vanskelig å sove om natten på grunn av mygg på rommet deres, satt stor pris på solkremen og myggmiddelet.

Bidra til forutsigbar hjelp for mennesker på flukt

Velg beløp og betalingmetode her