Vår neste sponsor er Bølgen og Moi

En av landets kjente restaurantkjeder Bølgen& Moi fører stafettpinnen videre og sponser “Vær en Dråpe”-aksjonen. Bølgen& Moi har gjennom to tiår støttet veldedige formål og anser slik støtte som en viktig del av det å være en samfunnsengasjert bedrift. Tusen hjertelig takk for bidraget og for at dere velger å være en viktig dråpe.

logo bølgen og moi

Fortell oss om bedriften Bølgen & Moi

-Bølgen & Moi ble startet i 1995 med en visjon om å gi gjesten en opplevelse inspirert av samspillet mellom mennesker, mat, vin og kunst.

Etter 20 år er en liten kafe blitt til flere unike restauranter, og et hotell. Virksomhet teller nå 7 restauranter med til sammen ca. 180 ansatte. Bølgen og Moi har blitt et kjent og kjært merkenavn som stadig flere forbinder med kvalitet og matglede. Ved siden av restaurantdriften har både Trond Moi og Toralf Bølgen skrevet bøker og drevet en utstrakt kurs- og konsulentvirksomhet.

Hvorfor har dere valgt å støtte “vær en dråpe” aksjonen?

-Vi er samfunnsengasjerte. Historiene om flyktningene som formidles gjør sterkt inntrykk på oss alle. Dette er en humanitær krise som alle bør føle ansvar for å bidra til å løse. Dråpen i Havet anser vi å være en organsisasjon som gjør en aktiv innsats for å forbedre situasjonen. Derfor støtter vi veldig gjerne opp rundt det arbeidet organisasjonen gjennomfører.

Hva tenker du er årsak til at bedrifter bidrar til bistandsorganisasjoner som Dråpen i Havet?

-Vi har i 21 år gitt bidrag til veldedighet. Når vi opplever et slikt  brennende engasjement fra organisasjonen bak «vær en dråpe» og med de sterke bildene og historiene som formidles, så ønsker bedriften å gi en dråpe her for å vise vi bryr oss. Det er utrolig mange flotte og engasjerte organisasjoner som bidrar til å gjøre verden til et litt bedre sted for de som trenger det. Vi heier på alle som engasjerer seg for å gjøre livet bedre for de som har behov for hjelp.

Har dere lyst til å oppfordre andre til å støtte ”vær en dråpe” aksjonen?

-Vi oppfordrer gjerne andre å gjøre det samme som oss å støtte aksjonen videre, så vi kan gjøre en forskjell for noen som absolutt trenger det.