Blog

Fotokonkurranse

Dråpen i havet ønsker å samle inn gode bilder som viser livet som frivillig for Dråpen i Havet. Vi lanserer derfor en fotokonkurranse der vinneren får en liten gave fra vår Dropshop og blir publisert på våre nettsider.

Read more

Vi trenger frivillige

Dråpen i Havet trenger frivillige som kan reise til Hellas og arbeide i april. I flyktningleiren Skaramagas i Athen behøver vi frivillige fra 24. april, og i Nea Kavala i Nord-Hellas trenger vi frivillige fra 16. april.

Read more

The Drop App

Dråpen i Havet har i løpet av ett og et halvt år sendt 3000 frivillige fra 35 land til Hellas for å bistå mennesker på flukt. I dette havet av frivillige har vi en utømmelig kilde av erfaringer og ferdigheter som daglig forbedrer organisasjonen og hvordan vi arbeider. Nylig har to dråper skapt The Drop App som har revolusjonert måten vi organiserer lager og distribusjon i flyktningleiren Nea Kavala.

Read more

Dråpen i Havet trenger stoff til Syfabrikken i Skaramagas

Syfabrikken vi har opprettet i vårt samfunnshus i Skaramagas har blitt så populær at vi er i ferd med å gå tom for tekstiler.

Read more

Gratulerer med dagen Kong Harald

Dråpen i Havet gratulerer vår folkekjære Kong Harald med 80-årsdagen! Vi er stolte av å ha en solidarisk konge som oppfordrer til inkludering og mangfold.

Read more