Samarbeid med PENN International Impact Consulting

Det siste året har vi hatt et flott samarbeid med PENN International Impact Consulting ,det eldste studentdrevne konsulentfirmaet ved University of Pennsylvania. I mai kom de å besøkte oss i Hellas.

gruppe med studenter

I august i fjor ble vi kontaktet av studenter fra PENN International Impact Consulting, det eldste studentdrevne konsulentfirmaet ved University of Pennsylvania som er engasjert i å styrke frivillige organisasjoner og sosiale entreprenører.

De tok kontakt med oss ​​da de søkte partnerskap med en frivillig organsisasjon som jobber med flyktninger i Europa og intervjuet potensielle kandidater for samarbeid.

Kort tid etter møtte vår generalsekretær to av teamlederne fra PIIC og etter møte var begge parter overbevist om at dette kunne bli et fruktbart samarbeid.

Studentene har siden da jobbet målbevisst, med fokus på ulike prosjekter innen markedsføring, innsamling og effektmåling for Dråpen i Havet.

Mot slutten av prosjektet kom syv motiverte studenter fra University of Pennsylvania på besøk til oss i Hellas, for å få en enda bedre forståelse av situasjonen for flyktninger i Hellas og Dråpen i Havets arbeid og innvirkning.

Under første del av besøket var studentene stasjonert i Athen, hvor de besøkte Stagona-senteret vårt og jobbet tett med vår «Head of operations» Jean-Baptiste. Mot slutten av oppholdet besøkte de teamet vårt i Nea Kavala flyktningleir.

Man kunne se at dette var studenter som virkelig brant for saken og vi blir ikke overasket om vi ser noen av dem hos oss som feltarbeidere i fremtiden.

Studentenes sluttprodukt har vært av høy kvalitet og vil være et virkelig viktig bidrag til Dråpen i Havets arbeid

Vi vil gjerne takke Amber, Enrique, Jack, Emre, Sofia, Rodrigo og Adam for deres gode samarbeid i Athen og Nea Kavala og hele PENN International Impact-konsulentteamet for deres arbeid og støtte gjennom året. Det har vært en sann glede å jobbe med dere alle.