Turid Lilleheie ny styreleder i Dråpen i Havet

”Vi har allerede oppnådd utrolig mye og vært viktige for mennesker på flukt. Likevel går det an å si at vi har framtiden foran oss når vi nå skal ta nye, strategiske og viktige valg. Jeg gleder meg. Det er spennende å få jobbe sammen med kreative ideologiske folk som både kan og vil.” – Turid Lilleheie, nyvalgt styreleder

Turid Lilleheie

Tre nye styremedlemmer ble valgt for de neste to årene da Dråpen i Havet avholdt sitt årlige årsmøtet 24. mai 2018. Ole Petter Heggestad, Rasmus Mo og Turid Lilleheie som senere ble valgt som styreleder. Trude Jacobsen ble gjenvalgt for to år, Thomas Brager Carlsen ble gjenvalgt for et år og Baber Qazi fortsetter sin periode som styremedlem.

Turid Lilleheie har bred bakgrunn fra organisasjonslivet, og har blant annet 12 års erfaring som forbundsleder i LO forbundet Norsk Tjenestemannslag. Hun har bred erfaring fra styreverv i ulike organisasjoner, både i offentlig og privat sektor, blant annet fra Sparebank 1 og Norsk Folkehjelp.

”Jeg gleder meg til å lære enda mer om Dråpen i Havet, og jeg gleder meg til å bidra. Derfor har jeg forventninger om at vi i høst skal få til et styreseminar der vi dveler kort ved historien, ser på muligheter og utfordringer og i fellesskap staker ut kursen videre for Dråpen i Havet. Det er en forholdsvis ny, men dynamisk, viktig og spennende organisasjon”, sier Turid Lilleheie.

Generalsekretær Trude Jacobsen mener Turid er en enorm ressurs å få inn som styreleder i Dråpen i Havet. ”Hun har både organisatorisk tyngde, samt bred erfaring fra styrearbeid fra tidligere. Dessuten er hun en klok dame og en herlig humørspreder. Gjennom hennes innsats i felt som frivillig med Dråpen i Havet, er det tydelig at hun har et genuint ønske om å hjelpe mennesker på flukt”, sier Trude Jacobsen.

Turid Lilleheie har høyskoleutdanning innen forvaltning, administrasjon og ledelse og har vært frivillig med oss ved flere anledninger i Hellas. Her hjemme har hun bidratt med foredrag, samt at hun fungerer som lokallagskoordinator for Dråpen i Havet Buskerud der hun er bosatt.