Vi rekrutterer frivillige feltarbeidere

Flere land letter nå på restriksjoner i forbindelse med Covid-19 pandemien. Derfor trapper vi opp innsatsen for å støtte mennesker som bor i flyktningleirer i Hellas.

Feltarbeider fra Dråpen i Havet i Moria leir

Alle internasjonale feltarbeidere må i én uke karantene før oppdraget, uavhengig av avreiseland.

Vennligst les mer om våre krav til feltarbeidere, praktisk informasjon og søk om å bli feltarbeider her.

Som frivillig feltarbeider for Dråpen i Havet kan du støtte mennesker på flukt som oppholder seg i Hellas. Vi jobber direkte inn i flyktningleirene, som driftes av greske myndigheter. Vårt arbeid består i stor grad av distribusjon av mat, klær og nødvendig hygieneartikler. Vi arrangerer også et stort utvalg aktiviteter for barn og voksne.

Dråpen i Havet er tilstede på Lesvos, Samos, i Nord-Hellas og i Athen-området. Vi rekrutterer for tiden feltarbeidere til Lesvos, Samos og Athen.

I Athen jobber vi direkte inn i flyktningleiren Skaramagas, hvor vi organiserer aktiviteter på vårt Drop Centre, et aktivitetssenter som har blitt en aktiv møteplass for beboerne i leiren. Her kan tenåringer være sammen i et trygt miljø, utfolde sine kreative evner og hygge seg. Vi har også engelskkurs for voksne og et syrom som har blitt en viktig møteplass for kvinner i leiren.

Nord i Hellas jobber vi i Nea Kavala flyktningleir. Midt i leiren har vi et Drop Centre hvor beboere kan delta på IT-kurs, lære gresk og delta på sportsaktiviteter som fotball og volleyball trening.

På Lesvos jobber vi hovedsakelig inne i Moria leir med å organisere aktiviteter for enslige mindreårige. I områdene hvor de bor organiserer vi brettspill og utendørsaktiviteter. Vi har også et fotballag for voksne beboere i leiren.

Vennligst les mer om våre aktiviteter i Hellas her.

BLI FRIVILLIG FELTARBEIDER og bidra til vårt arbeid

Les mer